Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Cultura

A murit un mare actor. A avut rolul principal in Cel Mai Bun Film European al anului trecut

A murit un mare actor. A avut rolul principal in Cel Mai Bun Film European al anului trecut Actorul estonian Lembit Ulfsak a incetat din viata la varsta de 69 de ani. El a interpretat rolul principal in filmul Tangerines, nominalizat in 2015 la Oscarul pentru Cel mai Bun Film Strain.
COMPER 2017. Elevii intra in febra examenelor la LIMBA ROMANA COMPER ETAPA A II-A. MODELE SUBIECTE COMPER, rezultate, regulament COMPER 2017. Elevii intra in febra examenelor la LIMBA ROMANA COMPER ETAPA A II-A. MODELE SUBIECTE COMPER, rezultate, regulament Rafturi cu mii de carti direct in strada la Noaptea librariilor, Buenos Aires. Evenimentul atrage mii de turisti Rafturi cu mii de carti direct in strada la "Noaptea librariilor", Buenos Aires. Evenimentul atrage mii de turisti Misterul icoanei de plumb a Cavalerilor Danubieni descoperita intr-o comuna din Dolj Misterul icoanei de plumb a Cavalerilor Danubieni descoperita intr-o comuna din Dolj SIMULARE EVALUARE NAȚIONALA 2017 - Matematica. Subiecte de anul trecut SIMULARE EVALUARE NAȚIONALA 2017 - Matematica. Subiecte de anul trecut Anunt important privind noua programa pentru limba si literatura romana Anunt important privind noua programa pentru limba si literatura romana Simulare EVALUARE NATIONALA 2017. Perlele elevilor de a VIII-a: Una din trasaturile genului liric este visatoarea Simulare EVALUARE NATIONALA 2017. "Perlele" elevilor de a VIII-a: "Una din trasaturile genului liric este visatoarea" Cele mai cautate cuvinte la simularile de luni. Cum a taxat Dexonline tentativa de a copia: pretutindeni, sinonim cu pururi Cele mai cautate cuvinte la simularile de luni. Cum a taxat Dexonline tentativa de a copia: pretutindeni, sinonim cu pururi BAREME ROMANA EVALUARE NATIONALA 2017: Cum se rezolvau subiectele la clasa a VIII-a, conform edu.ro BAREME ROMANA EVALUARE NATIONALA 2017: Cum se rezolvau subiectele la clasa a VIII-a, conform edu.ro SIMULARE BAC 2017: Eminescu le-a dat din nou batai de cap elevilor: eseu dintr-un text apartinand poetului si rolul verbelor la imperfect si perfectul simplu dintr-un fragment de Slavici SIMULARE BAC 2017: Eminescu le-a dat din nou batai de cap elevilor: eseu dintr-un text apartinand poetului si rolul verbelor la imperfect si perfectul simplu dintr-un fragment de Slavici Incep simularile pentru examele nationale! Elevii sustin azi proba la limba romana Incep simularile pentru examele nationale! Elevii sustin azi proba la limba romana Simulare Bacalaureat 2017 Romana. Elevii sustin luni simularea la Limba si literatura romana Simulare Bacalaureat 2017 Romana. Elevii sustin luni simularea la Limba si literatura romana ION CARAMITRU, ADA SOLOMON si ALEXANDRA DARIESCU, marii laureati ai Radio Romania Cultural ION CARAMITRU, ADA SOLOMON si ALEXANDRA DARIESCU, marii laureati ai Radio Romania Cultural Ministrul Educatiei vrea revizuirea manualelor de clasele I-IV, manuale abia aprobate Ministrul Educatiei vrea revizuirea manualelor de clasele I-IV, manuale abia aprobate Reforma scolii
revine de unde a plecat: materie multa, stiinta putina. Analiza noii programe de gimnaziu Reforma scolii revine de unde a plecat: materie multa, stiinta putina. Analiza noii programe de gimnaziu Premiera cu gratie la Opera Romana Premiera cu gratie la Opera Romana Universitatea din Bucuresti, prima la nivel national in topul QS, la 16 domenii de studiu Universitatea din Bucuresti, prima la nivel national in topul QS, la 16 domenii de studiu Studentii Universitatii Politehnica au obtinut locul I la Olimpiada Internationala de Matematica SEEMOUS Studentii Universitatii Politehnica au obtinut locul I la Olimpiada Internationala de Matematica SEEMOUS SIMULARE EVALUARE NATIONALA. SIMULARE BAC 2017. Luni incep simularile Evaluarii nationale si a Bacalaureatului SIMULARE EVALUARE NATIONALA. SIMULARE BAC 2017. Luni incep simularile Evaluarii nationale si a Bacalaureatului Elevi din Bucuresti, pe primul loc la una dintre cele mai importante competitii de robotica din lume: E o mandrie nationala Elevi din Bucuresti, pe primul loc la una dintre cele mai importante competitii de robotica din lume: "E o mandrie nationala" Unul din trei studenti renunta la facultate Unul din trei studenti renunta la facultate Ministerul Invatamantului a publicat structura anului scolar. 2017-2018! Școala incepe mai devreme decat in mod obisnuit Ministerul Invatamantului a publicat structura anului scolar. 2017-2018! Școala incepe mai devreme decat in mod obisnuit© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.